TERKINIVIDEO
Trending

Tonton Majlis Pelancaran Huawei Mate 20 Secara Langsung

Sekiranya anda seorang peminat Huawei Mate, malam ini adalah malam yang anda bakal menyaksikan pelancaran Huawei Mate 20 di London yang sangat dinanti-nantikan.

Dalam masa beberapa jam, anda boleh menonton pelancaran secara langsung pada hari ini (16 Oktober) dengan menala pada jam 9 malam (waktu Malaysia) melalui laman web rasmi mereka atau anda boleh pergi ke laman Facebook mereka apabila acara bermula. Kami juga telah memasukkan aliran langsung acara Mate 20 pada akhir artikel. Apabila jam menyerang 9, yang perlu anda lakukan ialah klik pada video di bawah.

Walaupun kita tidak tahu apa yang Huawei ada di bawah lengan mereka, tetapi satu perkara yang pasti, syarikat itu pasti akan memperkenalkan produk mereka yang berkuasa – Mate 20 dan Mate 20 Pro. Walau bagaimanapun, seperti hampir setiap telefon pintar baru, sudah ada banyak kebocoran yang memberikan kita gambaran kasar mengenai apa yang diharapkan pada peranti.

Untuk apa yang telah kami kumpulkan setakat ini, Siri Mate 20 akan dikuasakan oleh pemproses 7nm Kirin 980 yang baru, yang mana Huawei mendakwa bahawa ia adalah chipset yang paling kuat dan pintar di dunia.

Tonton Majlis Pelancaran Huawei Mate 20 Secara Langsung 1

Belum lagi pelbagai kamera. Setelah semua gambar bocor di internet, kami dapat menarik hipotesis bahawa siri Mate 20 peranti akan mengamalkan kamera tiga kali dan lampu suluh LED dipasang dalam pelbagai kiub, yang saya fikir ia agak mantap.

Sama seperti Pro P20, Mate 20 Pro juga tidak datang dengan slot kad mikro sd. Tetapi syarikat itu telah memperkenalkan kad baru “mikro SD” yang dipanggil kad Nano SD, yang menyediakan storan tambahan sebanyak 256GB. Dan, kita tahu bahawa ia mungkin datang dengan pengecas super pantas yang kononnya mendorong penghantaran kuasa 40W yang lebih tinggi melalui kabel USB-C.

Sejak pelancaran hanya beberapa jam lagi, kami pasti akan mendapat lebih banyak maklumat pada masa itu. Apa lagi yang anda ingin lihat?

Kami juga akan meliput acara itu, jadi pastikan anda menyemak saluran Facebook, Twitter dan YouTube kami untuk mendapatkan maklumat terkini tentang semua yang diumumkan oleh Huawei.

Saksikan melalui tiga link di bawah :

1. Laman web rasmi Huawei – http://consumer.huawei.com/en/
2. Facebook – https://www.facebook.com/huaweimobile
3. YouTube – https://www.youtube.com/c/HuaweiMobile/live

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button