SELEBRITITERKINI

Takvt Nak Peluk Sebab Kerja Di Luar, KJ Sambut ‘Birthday’ Anak Dari Luar Tingkap

Ketika ini, bukan sahaja petugas kesihatan yang sedang sibuk bertungkus-lumus mengawal c0v1d-19 dari terus merebak, bahkan barisan menteri turut sama mengedalikan isu yang sedang melanda dunia ini.

Tanggungjawab kepada rakyat menyebabkan mereka tidak boleh senang-senang duduk dirumah dan terpaksa juga keluar bagi menyelesaikan tugasan.

Elak dekat dengan anak2

Oleh sebab itu, Menteri Sains, Inovasi dan Teknologi yang baru dilantik iaitu YB Khairy Jamaluddin terpaksa menyambut hari lahir anaknya dalam jarak tertentu bagi mengelakkan sebarang j4ngk1tan.

Beliau yang perlu bertugas diluar tidak terus meluru ke arah anaknya dan hanya berada di sebalik kaca sambil tersenyum memandang puteranya yang genap berusia 5 tahun hari ini.

Berasa sedih tak peluk anak

Dalam kapsyen yang disertakan bersama gambar tersebut, Khairy Jamaluddin atau KJ memberitahu bahawa beliau berasa agak sed1h kerana tidak dapat memeluk dan mencivm anaknya.

Mereka hanya memandang sesama sendiri di sebalik tingkap kerana beliau baru pulang dari kerja di luar yang terdedah dengan sebarang w4b4k.

Takvt Nak Peluk Sebab Kerja Di Luar, KJ Sambut ‘Birthday’ Anak Dari Luar Tingkap 2

Takvt Nak Peluk Sebab Kerja Di Luar, KJ Sambut ‘Birthday’ Anak Dari Luar Tingkap 3

Terima kasih atas pengorbanan

Sehubungan dengan itu, menerusi perkongsian tersebut, rata-rata warganet telah men1ngg4lkan komen diruangan Instagram KJ dengan mengucapkan selamat hari lahir buat anaknya.

Mereka juga turut sempat mendoakan kesejahteraan Malaysia agar segala w4b4k yang melanda dunia akan berkurangan dan memudahkan segala urusan kehidupan selepas ini.

Takvt Nak Peluk Sebab Kerja Di Luar, KJ Sambut ‘Birthday’ Anak Dari Luar Tingkap 4

Happy birthday anak Abah!

Takvt Nak Peluk Sebab Kerja Di Luar, KJ Sambut ‘Birthday’ Anak Dari Luar Tingkap 5

Sumber :Khairy Jamaluddin

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : KLM

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button